Inspectiecamera’s

Ontdek de kwalitatieve inspectiecamera’s van Lomattec

Lomattec is een gevestigde waarde in de wereld van inspectiecamera’s. Dankzij het gebruik van geavanceerde technologie en onze bewezen expertise, kunnen wij een breed scala aan hoogwaardige inspectiecamera’s aanbieden. Deze voldoen bovendien aan de behoeften van professionals in verschillende sectoren. Wat Lomattec kenmerkt, is een uitstekend prijs-kwaliteitsverhouding. Wij bieden kwalitatieve A-merken aan enorm scherpe prijzen, zodat deze voor jou als ondernemer haalbaar zijn.

Bovendien kunnen de camera’s bij ons zowel aangekocht als gehuurd worden. Zo zijn we de ideale partner voor professionals die de inspectiecamera’s vaak nodig hebben en zelf een professioneel toestel willen aankopen, maar ook voor vakmannen die slechts sporadisch een inspectie uitvoeren en dus liever een uitstekend toestel huren.

Waarom kiezen voor inspectiecamera’s van Lomattec?

Lomattec staat bekend om zijn betrouwbare, duurzame en veelzijdige inspectiecamera’s. Of je nu werkt in de bouw, sanitair, automotive, HVAC of een andere branche, wij hebben inspectiecamera’s die ontworpen zijn om jouw werk te vereenvoudigen en moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken. Bij Lomattec bewijzen we dat topkwaliteit en scherpe prijzen hand in hand gaan. Aarzel dus niet om de prijs van jouw gewenste camera op te vragen.

Een van de onderscheidende kenmerken van onze inspectiecamera’s is de geavanceerde technologie die gebruikt wordt. Door het inzetten van hoogwaardige beeldsensoren en krachtige ledverlichting kunnen gebruikers rekenen op haarscherpe beelden, zelfs in donkere en slecht verlichte omgevingen. Dit zorgt ervoor dat inspecties snel en accuraat kunnen worden uitgevoerd, wat de efficiëntie van het werk verbetert en tijd gaat besparen.

inspectiecamera's
inspectiecamera's
inspectiecamera 180 met besturingskofffer

Robuust en duurzaam ontwerp op maat

Bij Lomattec begrijpen we dat elke inspectieomgeving uniek is, daarom bieden we met onze inspectiecamera’s de nodige flexibiliteit aan. Met verschillende sonde-opties, kabellengtes en schermgroottes kunnen gebruikers het perfecte inspectiesysteem samenstellen dat aansluit bij hun specifieke behoeften. Bovendien zijn de camera’s ergonomisch ontworpen en intuïtief in gebruik, waardoor zelfs minder ervaren gebruikers snel aan de slag kunnen.

Inspectiecamera’s moeten bestand zijn tegen uitdagende omstandigheden en dagelijkse slijtage. Onze inspectiecamera’s zijn gebouwd met het oog op een lange levensduur en zijn daarom voorzien van duurzame materialen die bestand zijn tegen ruwe omstandigheden. Of het nu gaat om het onderzoeken van leidingen, motoren, machines of andere objecten, je kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van onze inspectiecamera’s, zelfs bij intensief gebruik.

 

Enkele voorbeelden van onze inspectiecamera's

We gaven eerder al mee dat onze inspectiecamera’s in verschillende sectoren worden ingezet en staven dit graag met enkele concrete voorbeelden. Vind je geen voorbeeld op maat van jouw bedrijf, dan kan je uiteraard nog steeds contact opnemen om de mogelijkheden rechtstreeks van ons te vernemen.

Zo hebben wij in ons assortiment bijvoorbeeld een drop camera, die je manueel kan verplaatsen in kleine kanalen en dus ideaal is bij beperkte ruimte. Deze camera is overigens ook inbegrepen in de Duct Control Manual, waarbij je meteen ook over een geschikte kabel beschikt, een besturingsbox én een videoscherm in hoge resolutie. Ideaal om de vaststellingen meteen aan klanten voor te leggen. We zien deze toepassing vooral bij de inspectie van ventilatiekanalen in kantoren, woningen en ziekenhuizen.

Heb je daarentegen inspectiecamera’s nodig voor sanitaire leidingen of grote leidingen, dan kijk je wellicht eerder naar het ‘groter geschut’. Zo is de CamDuct 150 – 18mm ideaal voor inspecties van sanitaire leidingen met een diameter van 32 tot 100mm. Met de camera kan je deze leidingen perfect onderzoeken op obstructies, eventuele vervuiling of lekken. De camera is uiteraard perfect waterdicht. De CamDuct 160 – 38mm is dan weer perfect voor onderzoek in grote leidingen tot 250 mm diameter. Deze professionele camera beschikt over een glasvezelkabel van wel 30 meter en kan eenvoudig bediend worden. Een laatste voorbeeld is de CamDuct 190 met een beweegbare lens, die 180 graden kan kantelen en 360 graden kan roteren. Zo breng je grote kanalen zoals riolen of luchtkanalen heel precies in beeld.

Uiteraard bieden wij nog meer camera’s en toebehoren aan. Om alle mogelijkheden te ontdekken, kan je hier ons volledig verkoopaanbod raadplegen of hier een kijkje nemen bij de camera’s die we verhuren.

Toepassingen en voordelen van onze inspectiecamera’s

Onze inspectiecamera’s bieden een breed scala aan toepassingen, waaronder het inspecteren van pijpleidingen, riolen, ventilatiesystemen, holle ruimtes, motoren en nog veel meer. Door regelmatige inspecties uit te voeren met deze geavanceerde camera’s, kunnen potentiële problemen vroegtijdig worden opgespoord, wat kan leiden tot kostenbesparingen en het voorkomen van grote problemen in de toekomst. Voorkomen is uiteindelijk beter dan genezen.

Lomattec is gevestigd in Kortrijk en werkzaam in de ruime regio van West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Interesse in onze inspectiecamera’s of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op

Professionele inspectiecamera’s nodig voor de activiteiten binnen je bedrijf?

Wens je deze zelf aan te kopen of slechts voor een korte periode te huren?

Bij Lomattec vind je steeds een oplossing op jouw maat!

VRAAG MEER INFO OVER INSPECTIECAMERA'S

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.