Wij zijn gespecialiseerd in inspectie en reinigingstoestellen  ventilatiekanalen  van het merk Lifa Air

Onderhoud van ventilatiesysteem is essentieel voor een goed en aangenaam binnenklimaat. De ventilatiekanalen zijn een belangrijk onderdeel van het ventilatiesysteem en vergen een gespecialiseerde aanpak.

Stofvervuiling en vetvervuiling zorgen voor een minder goed functioneren van het ventilatiesysteem, hogere energiekosten, brandgevaar en een onaangename werk en leefwereld.

Wij bieden oplossingen aan voor het onderhoud van  woningventilatie , industriële ventilatie, commerciële  (kantoren, parkings, ziekenhuizen) ventilatiesysteem,  en vetreiniging in keukens

Ook voor de  diverse types ventilatiekanalen,  ronde als rechthoekige kanalen , galva als kunststoffen kanalen  gaande van een diameter 80mm tot 1200mm, steeds wordt de beste oplossing uitgewerkt.

 Iedere toepassing vergt een andere aanpak. Luchtkanalen reinigen vraagt dus  specifiek materiaal en deskundig advies.  Lomattec  staat garant voor  advies (ook ter plaatse op de werf) en het aanleveren of verhuren van het aangepaste luchtkanaal reinigingstoestellen van Lifa Air.

Deze bestaan uit een breed gamma  borstelmachines,  robots, vacuüm units en inspectie camera’s zodat er snel en efficiënt gereinigd kan worden.

Aarzel niet om een vrijblijvend advies te vragen.