Lomattec specialiseert zich in het onderhoud en reinigen van ventilatie toepassingen. We zijn er ook voor iedereen. Dat wil zeggen voor bedrijven en particulieren. Denk maar aan de ventilatiekanalen in een nieuwbouwwoning, een grootkeuken, schoolgebouw, … Overal waar luchtkwaliteit van belang is, willen wij helpen dit zo te houden.

Lomattec benadert het reinigen van luchtkanalen technologisch en focust daarvoor op het gebruik van de meest moderne Lomattec specialiseert zich in het onderhoud en reinigen van ventilatie toepassingen. We zijn er ook voor iedereen. Dat wil zeggen voor bedrijven en particulieren. Denk maar aan de ventilatiekanalen in een nieuwbouwwoning, een grootkeuken, schoolgebouw, … Overal waar luchtkwaliteit van belang is, willen wij helpen dit zo te houden.

Lomattec benadert het reinigen van luchtkanalen technologisch en focust daarvoor op het gebruik van de meest moderne reinigingsapparatuur. Het doel van Lomattec is een proper luchtkanaal. Indien technologie in luchtkanaalreiniging tekortschiet, snelt handenarbeid te hulp.

Ons advies is om binnen de 2 jaar uw ventilatiekanaal te (laten) reinigen. Al hangt dat uiteraard af van de omgeving waarin u het ventilatiekanaal gebruikt. Omdat dit slechts om de zoveel tijd dient te gebeuren, huurt u ook makkelijk de juiste reinigingstoestellen bij ons.

In de wereld van luchtkanaalreiniging wil Lomattec technologisch en vernieuwend blijven. Dit doen we door te blijven zoeken naar de juiste apparatuur en oplossing voor uw leefruimte.

Het gezicht achter Lomattec is Emmanuel Marreceau. Door jaren ervaring met luchtkanaalreiniging en de luchtreinigingstoestellen, wil hij met Lomattec mee helpen om de luchtkwaliteit in huizen en gebouwen optimaal te houden.

Lomattec is de exclusieve distributeur van Lifa Air voor België en Luxemburg.