Lifa Commerciële Set

Eén van de  belangrijkste reden voor het reinigen van ventilatie kanalen in kantoren, is het waarborgen van een goede luchtkwaliteit voor uw werknemers. Dit leidt tot een gezondere leefomgeving, een betere gezondheid, minder hoofdpijn en ziektes en dus minder afwezigheid. Gereinigde luchtkanalen leiden tot gezondere medewerkers op kantoor.

Luchtverontreiniging binnenshuis is een kritieke bedreiging voor mens en milieu. De meeste mensen realiseren zich niet dat door de lucht verspreide verontreinigingen in het kanaalsysteem worden getrokken.

In de loop van de tijd stapelen deze schadelijke verontreinigingen zich op binnenin luchtkanalen. Deze verontreinigingen omvatten roet van verkeer en energieproductie, huisstofmijt, schimmels, chemicaliën, bacteriën,  allergenen in de lucht en huidschilfers van mens en dier. Zodra deze verontreinigende stoffen door uw kantoor, of in een commercieel gebouw, circuleren, kunnen ze nadelige gezondheidseffecten veroorzaken voor u en iedereen die voet binnen het gebouw zet.

Lifa Air commercieel schoonmaakconcept

De droogverwijderingsmethode van Lifa is uitermate geschikt voor commerciële gebouwen. De snelle, efficiënte en bewezen reinigingsmethoden resulteren in korte reinigingstijden. Dit minimaliseert de verstoring voor het bedrijf en de mensen.

De commerciële reinigingssystemen van Lifa zijn ideaal voor  kantoorgebouwen, winkels alsook hotels. Deze zijn in staat om elke type diameter, rond als rechthoekig, metalen zowel als kunstoffen kanalen te inspecteren als te reinigen.

Kleine details maken een groot verschil

Onze uitgebreide ervaring met voltooide projecten speelt in uw voordeel. Vanuit die ervaring hebben we geavanceerde methoden ontdekt die u helpen uw reinigingsprojecten veel sneller, veiliger en met betere reinigingsresultaten te voltooien. Het breedste assortiment borstels, innovatieve borsteladapters en toebehoren maakt uw werk efficiënt, ongeacht de complexiteit van uw project.

Om nog maar te zwijgen van de krachtige vacuümunits. Zij zuigen het los geborsteld vuil snel en efficiënt op. Hun robuuste en ergonomische ontwerp verzekert lage bedrijfskosten en maakt uw kanaalreinigingsactiviteiten winstgevend.

Lifa Air commerciële schoonmaaksets

Lifa Air ontwierp verschillende sets voor allerlei toepassingen. Deze kits zijn een kant-en-klare oplossing om uw project te doen slagen, inclusief inspectiesystemen, borstelmachines, borstels, vacuümunits , vacuümslangen en accessoires.