Lifa Air Industriële Set

Reiniging ventilatie -en productieproces kanalen

De borstelmachine van LIFAair zijn ontworpen en gebouwd om te voldoen voor snelle en efficiënt reiniging van productie proceskanalen als ook ventilatiekanalen. Ronde en rechthoekige kanalen kunnen worden gereinigd met of alleen door mechanisch borstelen en negatieve druk of door deze te combineren met gelijktijdig gebruik van perslucht of chemicaliën.

We hebben elektrische, hydraulische en pneumatische borstelmachines, waarvan sommige ook geschikt zijn voor het reinigen van vetkanalen.

De ophoping van stof en andere soorten vuil in de productieproceskanalen zorgen enerzijds voor een minder efficiënt productieproces en anderzijds voor hogere energiekosten en een verhoogd brandgevaar. Het regelmatig reinigen van deze af en toevoerkanalen zorgt voor een grote besparing in het productieproces. De Lifa Air  reinigingstoestellen zijn het resultaat van lang en toegewijd R&D-werk waardoor een oplossing geboden wordt voor ieder type vervuiling en type kanaal. We werken immer op basis van feedback van klanten om de efficiëntie en  gebruiksvriendelijkheid te vergroten.

Het reiniging van de ventilatie en productiekanalen is nog nooit zo eenvoudig geweest !

Stofvrije renovatie

Bouwstof en andere mogelijk toxische verontreinigende stoffen worden in de lucht gevormd tijdens bouw- en renovatieprojecten. Het doel van de stofvrije renovatie is om te voorkomen dat deze onzuiverheden zich verspreiden over de renovatiesites in de omliggende bezette gebouwen. Dit kan worden gedaan door de gebieden af te dichten en een negatieve luchtmachine te gebruiken om negatieve druk te creëren.

Met de apparatuur van LIFA bent u gegarandeerd succesvol! LIFAair heeft een groot aantal negatieve luchtmachines gepland voor veelzijdige toepassingen, sommige machines zijn ook gecertificeerd voor asbestwerkzaamheden.

LIFAair werkt al bijna 30 jaar met asbestverdelging, dus de apparatuur is gegarandeerd gebruiksvriendelijk, van hoge kwaliteit en veilig. Er is ook een grote verscheidenheid aan filters voor verschillende werklocaties beschikbaar.