Lifa Residentiële set

Lifa Air heeft  topingenieurs verzameld om producten te maken die helpen de  woning ventilatiekanalen te reinigen en inspecteren. De reinigingstoestellen zijn ontworpen voor diverse types ventilatiekanalen: rond alsook rechthoekig, metalen en kunststof kanalen van diameter 53 to 400mm.

De verschillende producten zijn ontworpen om op een snelle en eenvoudige in de woning in te zetten.

Borstels,camera en ander toebehoren

Het ruime gamma borstels voor de woningventilatie bevat enerzijds borstels voor de toevoerkanalen (met voornamelijk stofvervuiling) en anderzijds borstels specifiek voor de afvoerkanalen (met meer vaste vervuiling zoals vet) en borstels voor de metalen en kunststof  (semi -flexibele) kanalen.  Met een speciaal ontwikkelde camera kan je de graad van vervuiling voor de reiniging , de reiniging zelf  monitoren alsook het resultaat na de reiniging vastleggen. zijn er in verschillende maten om aan de sterkte en lengte te voldoen die u nodig hebt. 

Negatieve lucht- en vacuümunits

De vacuümunits van Lifa Air zijn ontworpen om een zo groot mogelijke opname van het los geborstelde vuil en stof die zich in de ventilatiekanalen van woningen opgestapeld heeft. Daarnaast zijn de meeste units, door hun grote dichtheidsklasse,  asbest gecertificeerd, waar door ze inzetbaar zijn bij asbestverwijdering. De machines zijn dus  geschikt voor het behandelen van droge lucht die asbest, kwarts, hardhout, minerale wol, micro-organismen, schimmel en schimmelsporen bevat. Deze vacuümunits zijn draagbaar en stil, ideaal voor gebruik in woningen.