VERHUUR Vacuüm units

De Lifa Air vacuüm units werden ontwikkeld enerzijds voor reiniging van ventilatiekanalen. Om het vuil uit de kanalen weg te zuigen, heeft Lifa Air verschillende modellen  vacuüm units ontwikkeld. Deze creëren een  grote onderdruk en een luchtstroom in het kanaal  zodat het vuil opgezogen wordt tijdens het borstelen. De hoge onderdruk en het grote debiet zorgen ervoor dat vuil vanop grote afstand (10 – 20m ) opgezogen wordt.

Daarnaast zijn de units uitermate geschikt voor stofvrije renovatie, alsook asbest verwijdering en schimmel bestrijding.

De meeste units zijn asbest gecertifieerd . De Lifa Air vacuüm units zorgen voor een veilig afzuigen van de asbestruimte die hierbij in onderdruk gebracht wordt en de asbest stofdeeltjes opvangt. Hierdoor onstaat een veilige werkruimte.

Ook bij gewone renovatie zorgen de units voor het opvangen van de stofdeeltjes en zodoende het stofvrij houden van de andere ruimtes.

De schimmelverwijdering proces gebeurd het best met de Lifa Air vacuüm units die hiervoor perfect aangepast zijn 

  De G4 en F7 filter in de vacuüm unit vangen het vuil op. De G4 wordt na iedere reinigingsbeurt vervangen, de F7 na enkele beurten. De afgezogen lucht wordt via een uitblaas slang naar buiten geblazen. Indien dit niet mogelijk is wordt een Hepa filter geplaatst in de unit en de uitblaas slang vervangen door een zakfilter

We hebben in verhuur volgende modellen:

asbest gecertificeerde toestellen

Hepa Clean 1100: 1150m³/h – residentiële ventilatie – kleine kantoren

 

Standaard vacuüm unit

Air Clean 3500: 3500m³/h – parkings , grote kantoren, , tertiaire ventilatie