woningen onderhoud ventilatiekanalen

U wenst een C of D-systeem (toe en afvoer kanalen) snel, gemakkelijk en goed te onderhouden. Metalen  of kunststof (instortkanalen)kanalen. Vet of gewoon stof. Grote ronde of kleine instort kanalen , wij zorgen voor het geschikte materiaal om dit snel en effectief te kunnen reinigen. Advies is hier essentieel om  de geschikte apparatuur en borstels te gebruiken.

Speciale flexibele assen en uiterst fijne borstels werden ontwikkeld om de kleinste (instort) kanalen te kunnen reinigen.

Ventilatiesystemen C- en D zorgen voor verse aanvoer van lucht doch horen op regelmatige basis onderhouden te worden. Naast de unit en de filters  maken de ventilatiekanalen (aan en afvoer ) deel uit van het  systeem . Enkel de filters en de unit onderhouden is dus niet voldoende om slechte geuren en een slechte werking (door ophoping van stof en vuil) te verhinderen. Ventilatiekanalen zouden om de 5 à 8 jaar gereinigd moeten worden

Voor residentiele ventilatiekanalen werd speciaal reingingsmateriaal ontwikkeld

1. Trolley Borsteltoestel op batterij (SC 2batt)met afstand bediening die gemakkelijk door slechts 1 persoon bediend kan worden.

2. Super flexibele as (diam 6mm) om vlot de kleine instortkanalen te reinigen

3. Exclusieve borstels voor flexibels en instortkanalen die gemakkelijk door de roosters in de kanalen gebracht kan worden.

Reiniging van ventilatiekanalen in woningen

Inspectie van ventilatiekanalen in woningen

Desinfectie van ventilatiekanalen in woningen

Winkelwagen

Inloggen

Nog geen account?

This site is registered on wpml.org as a development site.