VERZENDEN

Bestellingen worden muv toezichtsluiken, vanaf  500€  franco verstuurd naar alle bestemmingen in Benelux. Onder 500€ wordt een transportkost van 15€ aangerekend. Goederen op voorraad worden normaal binnen de 2 dagen verstuurd (na ontvangst van de betaling op onze rekening voor niet gekende klanten).

Eventuele transportkosten ons aangerekend door leveranciers worden integraal doorverrekend naar de koper. Leveringen gebeuren steeds op het gelijkvloers; leveringen op de werf geschieden enkel langs berijdbare weg op risico van de koper, zelfs in geval van “franco levering” en worden verstaan onder onmiddellijke lossing van de goederen door de werklui van de koper, de koper zelf, met behulp van de chauffeur.

De leveringstermijn is die welke staat opgegeven op de orderbevestiging of bestelling, maar is nooit absoluut gegarandeerd. Het niet naleven van deze termijn kan dus nooit de verbreking van de overeenkomst tot gevolg hebben, noch uitbetaling van schadevergoeding ten welke titel ook. Wij blijven vrij van verantwoordelijkheid in geval van vertraging te wijten aan onze leveranciers alsmede in geval van overmacht.

Het risico op de goederen draagt de koper over met de overdracht aan de vervoerder.

 

RETOURNEREN

Bestelde en geleverde goederen worden niet teruggenomen, behalve bij schriftelijke bevestiging door ons.

Geretourneerde goederen moeten in onbeschadigde en zuivere toestand terug bezorgd worden De retourvrachten dienen binnen de maand na aanlevering vrachtvrij in ons magazijn in Kortrijk aan te komen. . Voor geïnspecteerde en teruggenomen goederen verlenen wij een creditnota voor de nettowaarde van de goederen, verminderd met 25% administratie-en behandelingskoste